sld_1.jpeg
Tökéletes esküvői helyszín, és minőségi italkínálat

Meglehetősen nehéz rátalálni a tökéletes esküvői helyszínre, de büszkén mondhatjuk, hogy Etyekről idáig mindenki jó szívvel távozott. Profi csapatunk már a kapcsolatfelvétel, és személyes betekintés első pillanatától áll érdeklődőink rendelkezésére tanácsokkal, valamint vendégeink minden igényére nyitottak megoldási javaslatokkal.

Az Etyeki Czimeres Pálinkaházat szeretettel ajánljuk esküvői helyszínként, céges rendezvényekre, baráti összejövetelekre, és pálinkakóstolásra minden jeles ünnep alkalmából.

Rólunk
Czímeres Pálinka

Történetünk gyökere 2005 őszéig nyúlik vissza. Abban az évben bátyám bodzaföldjén nem tudtuk betakarítani az éves kemény munka gyümölcsét. Időjárási és emberi behatásoknak köszönhetően szinte minden kárba ment. Az első keserűséget azonban tettek követték. Házilag leszemeztük a megmaradt termést és kerestük a lehetőségeket.

Czímeres Pálinka
Esküvői rendezvényszervezés

Nemcsak a csodás környezet tesz minket tökéletes esküvői helyszínné, hanem a komplex szolgáltatás, amelyet erre az alkalomra nyújtunk. Saját catering, és személyzet áll a vendégek rendelkezésére, valamint helyben készült ételekkel várjuk őket, ezzel együtt komplett esküvői csomagokat kínálunk.

A szállásfoglalásban, logisztikában is tudunk segíteni akár tranzitszervezéssel, valamint az érdeklődő pároknak átadjuk azoknak a megbízható szolgáltatóknak az elérhetőségeit, akikkel minden alkalommal gördülékenyen és szívesen dolgozunk együtt a vendégek teljes megelégedésére.
Image

Czímeres Pálinka kínálatunk

Image

Czímeres Pálinka
Pálinka bérfőzés

Véleményünk szerint a pálinkafőzés végeredményét nagyrészt a jóminőségű alapanyag, és az erjesztés sikere adja. Mindehhez viszont szükséges még a szaktudás, mely nélkül elképzelhetetlen az, hogy prémium kategóriás pálinkát kapjon.

A bérfőzési folyamatot szívesen elvégezzük otthon feldolgozott cefréből, valamint igény esetén vállaljuk a munkát gyümölcsfeldolgozással együtt is.
Image
0
0,35 literes palack
0
szőlőpálinkához
0
szőlő

Kínálatunk
Szőlőpálinkáink

Ez az eredetileg csemege szőlő csodálatosan karakteres, mégis nagyon friss ízével és intenzív szőlő illatával ejti rabul a szíveket.

Kínálatunk
Barackpálinkáink

A magyar kajszi már több száz éve fogalom itthon és külföldön egyaránt. Összetéveszthetetlen aromája és csodálatos illata virágos jegyeket és lekvárosságot hordoz magában.
  • 1db 0,35 literes palack
  • 40%-os alkoholtartalom
  • 3,5kg barack
Image
0
0,35 literes palack
0
barack pálinkához
0
barack

Ajánlatkérés

Szeretettel várjuk a megkeresésüket esküvőre, céges rendezvényekre, baráti összejövetelekre, valamint bármilyen alkalommal történő pálinkakóstolásra.

Felhívjuk figyelmüket, hogy esküvői ajánlatkérést minimum 50 fős vendéglétszámtól várunk, egyéb rendezvények alkalmával pedig minimum 25-30 fő rendelkezésére áll birtokunk.
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Invalid Input
Kérem, jelölje be, amennyiben tájékozódott!

Facebook elérés

Tárhely szolgáltató neve: Profitárhely KFT.

Tárhely szolgáltató címe: 6000 Kecskemét, Szolnoki út 23.

Elérhetőségeink

Cím: 2091 Etyek, Sóskúti úti pincesor
e-mail: info@czimeres.hu


Értékesítéssel és gyártással kapcsolatos kérdésekben forduljon szakembereinkhez:

Joó Zoltán ügyvezető
+36 20 250 1292
info@czimeres.hu


Léber Balázs
értékesítés
+36 20 223 7633
ertekesites@czimeres.hu

Pálinkafőzde
+36 20 317 8211
info@czimeres.hu

Kiss Balázs
rendezvényszervezés
+36 70 321 9291
eskuvo@czimeres.hu
Ahol az esküvőt megrendelheti

Nyitvatartás:
H-CS: 08:00-16:00
P: 07:00-14:00