Általános szerződési feltételek


Jelen ÁSZF minden olyan adásvételre és szolgáltatás igénybevételre kiterjed, melyet Ön, mint vevő az Etyeki Czimeres Pálinka Internetes Áruházból történő megrendeléssel kezdeményez.

Az Etyeki Czimeres Pálinka Internetes Áruházban történő vásárlás elektronikus úton lehetséges, Interneten keresztül a kiválasztott termékek kosárba helyezésével és a megrendelési folyamat végig vitelével. Telefonon,  e-mailen  leadott rendeléseket ügyfélszolgálatunk rögzíti, és minden esetben e-mailben visszaigazolást küld Önnek. Az ezt követő vásárlási folyamat és az arra érvényes feltételek az így leadott megrendeléseknél is megegyeznek az interneten leadott rendelések folyamataival és ezért jelen ÁSZF is egyaránt vonatkozik rájuk.

Az Etyeki Czimeres Pálinka Internetes Áruházban böngészni és vásárolni szabadon, regisztráció nélkül lehet. Az áruházban mindenki jogosult vásárolni, aki érvényes adatokkal regisztrálta magát, elmúlt 18 éves és elfogadja jelen ÁSZF feltételeit.

Az Etyeki Czimeres Pálinka Internetes Áruházban található termékadatok, fotók, leírások a Pap és Pap Kft. tulajdonát képezik, ezért azok tömeges összegyűjtése, lementése, tárolása csak a Pap és Pap Kft. előzetes engedélyével lehetséges.

A megrendelés leadása után néhány percen belül a megrendelés beérkezéséről rendszerünk automata nyugtázó levelet küld a Vevőnek, ez azonban még nem minősül szerződésnek. A szerződés akkor jön létre, amikor ezt követően egy második levélben visszaigazoljuk a megrendelést, vagy telefonon termékfelelőseink értesítik Önt a megrendelése elfogadásáról. A megrendelést Ön a teljesítésig szabadon és következmény nélkül módosíthatja, illetve lemondhatja.

Árak: Az Etyeki Czimeres Pálinka Internetes Áruházban feltüntetett árak érvényes bruttó fogyasztói árak. Visszaigazolást követően a rendelés fizetendő végösszege nem változik. A legnagyobb gondosság mellett is előfordulhat azonban, hogy áruházunkban technikai hiba miatt a piaci ártól jelentősen eltérő téves ár jelenik meg. Ilyen esetben az áru elküldése előtt egyeztetés végett telefonon (vagy e-mail-ben) megkeressük Önt. Az ilyen megrendeléseket nem tekintjük érvényesnek, és az ebből eredő károkért cégünk nem vállal felelősséget.

Az Etyeki Czimeres Pálinka Internetes Áruházban minden esetben az Ön által megadott számlázási és szállítási adatokkal dolgozik. Kézi adatmódosítást cégünk nem végez, kizárólag az Ön telefonos, vagy e-mailes bejelentése/kérése alapján. Ezért fontos, hogy az adatok pontosak legyenek. Ez garantálja ugyanis az áru pontos célba érkezését és a pontos számlázást. Az adatok ellenőrzésére, adatmódosításra a rendelés feladás közben és regisztrációt követően is van mód.

 

Adatvédelmi Tájékoztató

Az Ön személyes adatainak védelme a Pap és Pap Kft és partnerei számára kiemelt fontosságú. A weboldalunk használata közben szükséges, azonosításra alkalmas, személyes jellegű adatok begyűjtése és feldolgozása megfelel az érvényben lévő magyar adatvédelmi előírásoknak ( 2011. évi CXII. törvény).

Az Ön adatait bizalmasan kezeljük és harmadik fél számára nem továbbítjuk. kivéve, ha ez a szerződés teljesítéséhez elengedhetetlen (pl. posta, futárszolgálat). Munkatársaink, partnereink és szolgáltatóink titoktartási kötelezettséggel tartoznak felénk.

Fizetési módok

A webáruház rendszerbe alapértelmezetten az alábbi fizetési módok kerültek beépítésre: Átvételi helyen (helyben kp vagy bankkártya), fizetés kézbesítőnek helyben (postásnak vagy futárnak),  átutalás,

Átvételi helyen: Fizetés az áru átvételekor készpénzben vagy bankkártyával.

Fizetés kézbesítőnek helyben: Fizetés az áru átvételekor készpénzben a postásnak vagy futárnak. Bizonyos Posta Hivatalokban bankkártyával is.

Átutalás: A rendelés ellenértékét, a rendelés teljesítése előtt átutalással is kifizetheti. Kérésére az átutaláshoz proforma számlát küldünk e-mailben. Fontos, hogy az átutalás megjegyzés rovatában tüntesse fel a rendelés azonosítóját!

Az átutalást a következő számlaszámra kérjük teljesíteni:

 

HUF átutalás Magyarországon belül (hagyományos):

Pap és Pap Kft.

10918001-00000053-00430007 (UniCredit Bank Zrt.)

 

Szállítási és átvételi módok:

A webáruház rendszerbe alapértelmezetten az alábbi szállítási módok kerültek beépítésre: személyes átvétel, futárszolgálat, postai utánvét

Házhozszállítás:

Postai kiszállítás a mindenkori postai díjszabás szerint történik. A megrendelést a Magyar Posta Logisztika szállítja ki.

 

Jótállás, szavatosság

A gyártó által biztosított jótállás mellett a törvény által biztosított szavatossági jogok is természetesen érvényesek.

Az eladó szavatossági és jótállási felelősségére a következő jogszabályok vonatkoznak:

151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet,

49/2003. (VII.30.) GKM rendelet,

72/2005. (IV. 21.) Korm. rendelet.

Jogi nyilatkozat

 

Copyright

Minden jog fenntartva. A szövegek, képek, grafikák, animációk, valamint ezek elrendezése az Etyeki Czimeres Pálinka weboldalain a szerzői jogvédelem és más törvények védelme alatt állnak. E weboldalak tartalmának kereskedelmi céllal történő másolása, terjesztése, megváltoztatása illetve kiszolgáltatása harmadik személy részére nem engedélyezett.

Felelősségvállalási nyilatkozat

Ezeket a weboldalakat a tartalmat fejlesztő szakemberek és a webfejlesztésben résztvevők a tőlük várható legnagyobb gondossággal állították össze. Ennek ellenére a Pap és Pap Kft. nem tudja garantálni ezen oldalak hibamentességét és az információk pontosságát. A Pap és Pap Kft. ezúton is kizár minden felelősséget, amelyek ezen weboldalak közvetett, vagy közvetlen felhasználása nyomán keletkeznek, mindaddig, amíg ezek a Pap és Pap Kft. szándékosságán, vagy súlyos gondatlanságán nem alapulnak.

A termékszámlát a Pap és Pap Kft. állítja ki

Cégnév: Pap és Pap Kft.

Cím:2091 Etyek, hrsz. 075/53.

Telefon:+36 20 250 1292

E-mail: info@czimeres.hu

Weboldal: www.czimeres.hu

Áruház neve: Czimeres webshop

Képviseli: Joó Zoltán

Adószám: 12596281-2-07

Cégj.szám: 07-09-016928

 

Bankszámlaszám:

HUF  10918001-00000053-00430007  (UniCredit Bank Zrt.)

 

Ügyfélszolgálatunk nyitvatartása:

Hétfő - Péntek: 9.00 – 16:00

Szombat - Vasárnap: ZÁRVA

Facebook elérés

Elérhetőségeink

Cím: 2091 Etyek, Sóskúti úti pincesor
e-mail: info@czimeres.hu


Értékesítéssel és gyártással kapcsolatos kérdésekben forduljon szakembereinkhez:

Joó Zoltán ügyvezető
+36 20 250 1292
info@czimeres.hu


Léber Balázs
értékesítés
+36 20 223 7633
ertekesites@czimeres.hu

Pálinkafőzde
+36 20 317 8211
info@czimeres.hu

Kiss Balázs
rendezvényszervezés
+36 70 321 9291
eskuvo@czimeres.hu
Ahol az esküvőt megrendelheti

Nyitvatartás:
H-CS: 08:00-16:00
P: 07:00-14:00