sld_1.jpeg
A hely, amely hozzájárul, hogy esküvőtök örök emlék maradjon életetekben.

Az Etyeki Czimeres Pálinkaházban összpontosul minden, amit egy házasulandó pár keres. Nálunk fantasztikus környezetet biztosíthatnak a vendégeiknek, helyben készült, finom ételekkel, italkülönlegességekkel, és életre szóló élményekkel várhatják őket.
Saját személyzet és saját catering áll a pár rendelkezésére, valamint rendezvényszervező kollégánk már az első kapcsolatfelvételtől minden felmerülő kérésben segít.

LejátszásPlay

ETYEKI
Czímeres Pálinkafőzde

Budapesttől 30 percre, Etyeken, egy csodás panorámával rendelkező, kulturált környezetben kialakított családi birtokon fekszik a Czimeres Pálinkaház, mely szeretettel várja vendégeit. A hozzá tartozó 60 fő befogadására alkalmas pincevendéglő, és az 50-150 fő kényelmes elhelyezkedését lehetővé tévő fedett, zöld környezetbe illő, varázslatos kilátást nyújtó nyári terasz.

Felhívjuk érdeklődőink figyelmét, hogy a területbérlet alapvetően 04.00 óráig szól, azon felül minden megkezdett óra feláras. A kalkulációt a pontos létszám ismerete után tudjuk kiadni.

Etyeki Czimeres Pálinka
Fantasztikus Környezet, Kiváló Vendéglátás

A fedett terasz alapterülete 220 m², behúzható oldalfalaival különböző időjárási viszonyokhoz rugalmasan alakítható.

A látványos, szépen parkosított 15.000 m²-es kerttel, korlátlan ingyenes parkolási lehetőséggel, saját konyhával és kemencével, szabad tüzes főzési lehetőséggel rendelkező birtok minden igényt kielégítő esküvői fogadás és ünnepség tökéletes helyszíne.

A kihelyezett szabadtéri esküvői szertartás és ebéd vagy vacsora ugyanazon helyen megtartható, akár a Melocco Miklós által készített „Isten áldd meg a magyart” című gyönyörű szobor előterében.

Igény esetén lehetőség van arra, hogy az ifjú pár elkészítse a többszörösen díjnyertes, lenyűgöző látványt nyújtó pálinkafőzdében „élete pálinkáját” vagy meglepheti a vendégeket külön erre az alkalomra palackozott Etyeki Czimeres pálinkákkal.

Czímeres Pálinka
Foglalható időpontok

Felhívjuk figyelmeteket, hogy a barnával jelzett időpontokat már lefoglaltuk, és egy boldog pár tartja élete nagy napját. Amennyiben ti is meggyőződtetek arról, hogy az Etyeki Czimeres Pálinkaház a számotokra tökéletes helyszín, a fennmaradó napok bármelyikén állunk rendelkezésetekre.
Image

Etyeki Czimeres Pálinka
mit nyújtunk még?

Lehetőség van továbbá a Pálinkafőzde megtekintésére, így a vendégeket a fotózás, öltözködés ideje alatt egy 30 perces üzemlátogatás során ismerkedhetnek meg a hungarikum készítésének rejtelmeivel és egy rövid pálinkakóstolóval hangolhatnak a mulatságra.

Kérjük, a tervezett esküvő esetén tekintse meg lehetőségeinket, győződjön meg a leírtak valóságtartalmáról. Minden kérésének, igényének eleget téve kívánjuk elérni vendégeink tökéletes komfortérzetét, elégedettségét.
Image

Így talál meg minket
ETYEKI Czímeres Pálinkafőzde
2091 Etyek, Sóskúti úti pincesor

tel.: +36 20 250 1292 e-mail: czimeres@gmail.com
levelezési cím: 2091 Etyek, Pf: 36.
honlap: www.czimeres.hu
Kiss Balázs rendezvényszervező: +36 70 321 9291

Facebook elérés

Elérhetőségeink

Cím: 2091 Etyek, Sóskúti úti pincesor
e-mail: info@czimeres.hu


Értékesítéssel és gyártással kapcsolatos kérdésekben forduljon szakembereinkhez:

Joó Zoltán ügyvezető
+36 20 250 1292
info@czimeres.hu


Léber Balázs
értékesítés
+36 20 223 7633
ertekesites@czimeres.hu

Pálinkafőzde
+36 20 317 8211
info@czimeres.hu

Kiss Balázs
rendezvényszervezés
+36 70 321 9291
eskuvo@czimeres.hu
Ahol az esküvőt megrendelheti

Nyitvatartás:
H-CS: 08:00-16:00
P: 07:00-14:00